SEO

HOE IDENTITEITSRICHTLIJNEN TE CREREN DIE UW KLANTEN KRACHTEN?

Om het alreeds te weten scenario van ie staren van ene bekoorlijk ontworpen status den grond te te bespeuren gaan onderbrak ter wordt verkracht doorheen eentje klant, moeten wij hen de juiste identiteitsrichtlijnen verstrekken. Het bestaan tijd door onzerzijds gelaten te nuttigen van UI-ontwerp plus richtlijnen te gaan maken diegene niets aan den verbeelding van den klant overlaten.

Ik heb nimmer werkelijk genoten van ie pennen van merkrichtlijnen, ik had immermeer het gevoel dat ie ie “werkelijke” ontwerpwerk dat ik wilde ageren te den achterwege stond. Maar ik hou er zowel daadwerkelijk noch van doorheen eentje ​​angstvallig doordacht, mooi verricht logo in ontwerpen ingevolge ie tweedehands plus misbruikt ter aanstaren worden doorheen een schurkachtig geïnformeerde klant. Werken aan het creëren van ene visuele prestige plusteken dit vervolgens den bol insturen inclusief het omschrijving van eentje haastig gekrabbelde speelkaart op de achterkant van ene sigarettenpakje, bestaan kansloos ontoereikend.

Door onderzoek plus gesprekken inclusief ene aantal identiteitsontwerpers van wereldklasse heb ik een oplossing gevonden om klanten ter helpen hun nieuwe visuele exterieur in gebruiken sneetje kip absolute – eentje patroonbibliotheek. We hebben allen de prachtige digitale UI-kits, patroonbibliotheken plusteken stijlgidsen waargenomen die zijn gemaakt wegens bijvoorbeeld Mailchimp sneetje hen digitale producten, plusteken het existentie tijd om vergelijkbare richtlijnen sneetje identiteiten te vervaardigen.

Ik heb ontdekt dat de eenvoudigste oplossing bestaan ingevolge alle omgangsvormen vast te stellen en in begrijpen waarop den exterieur zou worden gebruikt gedurende den ontdekkingsfase. Een echte diepe duik ter wat den klant ter herdenken eigendom voor het logo plusteken tweede gissen toepassen waar kant misschien niet aan hadden gedacht, inhouden dat er geen verrassingen persoon en het vermag zowel feitelijk promoten belang het informeren van ie definitieve ontwerp.

Hier persoon enkele richtlijnen die ik onlangs heb gebruikt – dit zullen allemaal worden opgenomen ter de definitieve identiteitspatroonbibliotheek.

Voor conventie doodmoe digitaal
Een logo moeten tegenwoordig responsief mens, het moet op alle schermformaten werken, dus er zou koopwaar verschillende versies van ie logo wezen – eentje desktopversie, een andere, meer vereenvoudigde versie snijwond kleine schermformaten, mogelijk eentje snijwondje tablets. Mogelijk hebt u een nog vereenvoudigde versie nodig inkeping gebruik doodmoe den favicon ter verschillende maten en plus ter verschillende tinten snee verschillende browsers.

Voor gebruik doodmoe sociale pers
Houd er bij het gebruik van den prestige in sociale drukpers rekening evenals dat één maat niet iedereen doodmoe de verschillende platforms past – zoek ge welke platforms uw klant tweedehands of kan benutten. Testaccounts bezitten ingesteld doodop alle figuurlijk platforms, opdat u ie gebruik kunt testen terwijl u het ontwerpt. Sommige platforms toepassen vierkante afbeeldingen, andere gebruiken ronde. Niemand wil diegene neger randen als de verkeerd gevormde jpg is tweedehands te eentje profielfoto. Maak een mock-up van elke bladzijde van het sociale-mediaplatform voort ter betogen hoe het logo in gebruiken plus naad doodmoe Twitter eentje voorgestelde themakleur toe. Stel ook afbeeldingsstijlen snee wegens te de profielkop in bezigen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *