SEO

SLACK KEURT GENERIEKE NIEUWE IDENTITEIT AAN

Er dolen niettemin weinig logo’s herkenbaarder dan die van Slack. In de vijf jaar sedert den berichtenservice aan populariteit won, is ie ene nietje op desktops werd – televisiekanaal zonet terdege eentje sector van den dagelijkse routine van tal professionals indien e-mail uiteindelijk was – en bestaan ie uitgegroeid totdat eentje waardering van $ 8 miljard.

Het bestaat dus vierkant begrijpelijk dat toen Slack dit week wezen nieuwe logo onthulde, er eentje reflexmatige reactie wasgoed van den ontwerpgemeenschap. Hoezeer zijkant ook protesteren, den meeste mensen liefkozen er niet van doorheen zichzelf aan te passen aan wendingen.

Het oude logo van Slack was eentje vlam geruite hashtag. Nee, het wasgoed niet perfect; de tinten dolen een beetje vies, voornamelijk goedje de staven elkaar overlappen, en ie wasgoed echt niet zonet flexibel (zoals Slack zelf aangeeft in hoen defensieve blogpost waarin de keuze worden aangekondigd).

Ja, ie oude logomark had problemen, niettemin ie waren problemen diegene opgelost hadden kunnen wordt; mits u enkel niettemin de leesbaarheid plusteken kleurflexibiliteit wilt aanpakken, waarom typt u dan noch gewend ‘Slack’ in ie felblauwe Gotham plus klaar bent u daarmee.

Het nieuwe logo zijn ontworpen vanwege ie inwonende team, gemeenschappelijk met Michael Beirut van Pentagram (ja, hij weer) gezamenlijk met diverse ontwerpers wiens meebetalen geen naamcheck ter het persbericht rechtvaardigden.

Het nieuwe logomerk existentie helder, schoon, zeer inderdaad verricht plusteken bezittingen geen aard. Het volgt ene zeer degelijke, wetenschappelijke logica, plus sowieso mist het de wezen die echt figuurlijk identiteiten bezitten.

Terwijl ie originele Slack-logomerk ook ene hashtag indien eentje huddle was met vier verschillende elementen diegene elkaar ondersteunden; het nieuwe logomerk voelt meer mits kwartet mensen inclusief hoen kam onwel jawel toe. Hoe aandringend het persbericht zowel bestaan, het nieuwe logomerk roept geen teamwerk doodmoe – althans niet zo inderdaad indien den hashtag.

We weten noch wat de taak was plusteken daarom kunnen wij uitsluitend onpartijdig praten overheen onze inherent reacties op den variatie. Maar mits deze een succesvolle reactie doodop den opdracht was, moest de opdracht wordt herschreven. Het grootste hersenbreker zijn dat ie saaie, vrijblijvende omhulsel van ie logomerk het doe toeschijnen doodmoe een van die gratis “logo’s sneetje startups” die jouw mits freebies ter pakketten van honderd kunt downloaden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *